Saturday, May 9, 2009

Birthday Fai-fai( FIFY)


Birthday faifai ari tu tapi ari ni baru dia buat ala2 party kat umah dia di klang.
dapat message semalam,pening gak sbb takde transport nk ke sana.. Ari ni kelam kabut msg sumer org..
Esther masih di kl,tapi dia tak sure dapat pegi ke tak,pija dgn han takde transport.. adoiii
then 9 pulak di Johor ada wedding kat sana.. simon masih di penang ujung bulang baru pindah terus ke kl.

So call la rizu..dia ada area kl ni..so dia jap gi dtg amik i dan g umah fify.. aweera kata boleh dtg..so cant wait to see him jugak..
Tgh tunggu rizu ni.. bosan.. tatau nk watpe..
Anyway..
nk promosi AKu dan Mimpi.. coming soon



HAPPY BIRTHDAY FIFY!

Semoga Panjang Umur Murah Rezeki~

2 comments:

hasnah said...

ohh .
happy birthday fify .

aku dan mimpi tak klua lagy ke ?
lahh .
senahh dah siap hafal lyric lagu tu .
minat gila!
*wink .

Amylea Azizan said...

yer ker,,
lagu tu dh ada di hot fm=,era and x fresh..
klu nak dgr kena request la yang..
Request tau byk2 di semua station heheh
muahhsss