Sunday, May 31, 2009

Jumaat Sabtu Ahad yg recent

LAYAR TANCHAP with Otam n Jaja

Ari jumaat siang nyer,petang2 cmtu.. practice dgn Flava lagi.,.
kat studio jaja.. then abes practice dgn diorang pratice dgn otam pulak sbb dh lama otam ajak jam dgn dia untuk satu show ke apa,, tapi kali ni i betul free..dh lama i teringin nk ke Layar Tanchap ni.. pertama kali dgr tentang LT is when ruffedge bercerita ttg tmpt ni its for freestylers but everytime i mesti ckp i am not ready and i seriously tak pandai nk buat semua2 tu sbb tak confident seyh,, but then after 3 years.. akhirnya terjejak jugak kaki ku ini ke sana..

teruja melihat ramai youngsters yg sanggup dtg lepak sana just to hear 'art making' its amazing, sungguh best..
and i did a 20mins perfomance dgn otam jaja and kwn diorang faiz.. its really cool
cant wait to do it again...
abes je takleh lama i have to go tu pun lepas lepak makan dan minum kat area s.alam jugak..

PENANG TRIP

My flight ke Penang pagi pukul 650am.. arghh
so i tido around 1am and bgn semula around 330 cmtu..kuar umah 430 naik bas ke LCCT dari kl sentral and sampai di penang around 745 am.. perghhh sakitt
me n james terus ke tempat show,,show pun tunda ke tengahari sikit.. so lepak jer lah kat bilik yg disediakan..
aswad pun ada tapi dtg masa tengahari..bakal pengantin baru lagi ..nampak happy jerrhh
dua bakal pengantin yg dijumpai eyh tiga pengantin! sbb yessie pulak kawin ahad.. so 3 lah.. aiyyyy :)

abes je kat situ gerak ke Pacific mall.. sebenarnya ni fast forward byk g benda2 yg jadi.. kelam kabut dgn organizer yg tak betul kejap waktu lain kejap waktu lain.. kejap kat hotel kejap terus ke sana.. waaaa.. 3 flight ticket telah burn disebabkan incident2 itu.. tapi akhirnya sampai juga di mall tu.. dapat jual 4 album.huhu.( honest ni.. ) tapi appreciate that ada org yg membeli nya..
Thank u for supporting my music.. yg dtg amik gambar saja pun i appreciate biasalah organizer ni adajer benda buat hal. dh la tu.. org tatau i akan ada kat situ sbb takde promo... cmne la..tap boleh tahan jugaklah org yg ada disana.. TQ


balik umah dan tido.. another day to come!

3 comments:

nas said...

La x tahu pun amylea turun penang..Klu x dah gi pacific..huhu..xpe if amylea trn penang lagi,khabar2 le kat blog abg..k

Amylea Azizan said...

ouhh u stay in penang??
i akan dtg lagi ke penang bulan depan.. hujung bulan jugak,tapi i will post kat blog ni,website ,myspace and juga blog top12oiam3..

masalahnya organizer buat hal tak buat promosi pun.. org ramai tatau yg saya akan ke sana huhu :(

mYn said...

wat the food..i ada baca at ur myspace about penang trip..but xsangka u g pacific...dh la aritue bosan gila ddk kt umah..sume org kuar..myn jer yg xkuar..huhhhhh...kalo jd dtg hujung bulan bgtau lohhh...jgn july sudah..sbb nk bukak sem dh..