Wednesday, May 20, 2009

Lokasi Pertama Promosi Album "Selepas 3"






Album ni mula ada kat pasaran dalam penghujung bulan January 2009,sebab terikat dgn OIAM3,
i cant do any promotion utk album kesayangan ku ini..

But, ari sabtu ni mula buat promotion secara dekat dgn supporters..hopefully dapat jual album ni dan dapat sokongan dari semua..

Please come and support ya guys!



Sabtu,
3pm,Kompleks PKNS,
Shah Alam,

5 comments:

<33 ohh xena . ;P said...

selepas 3?
empat la kan ?
HAHA :D
its sena ,
wah akk so rjin memblogging .
oke oke .

i ll support u from bottom .

kipidap!

Rizal said...

support amylea, nanti u buat la supaya boleh muat turun nada dering and caller ringtone tau.

nas said...

salam,hi amylea..i suka dgn bakat yg u ada..u muda n mmg berbakat..lagu2 yg u cipta pun best..whatever slmt bjaya..ok,my blog http://nasruladli-nas.blogspot.com/

Amylea Azizan said...

rizal,actually dh ada download ringtone untuk semua lagu2 dalam s3,
klu beli yg original semua ada kat back cover.. please support me dgn beli album original s3 kayh....
klu tak dpt jumpa.. go to my website..www.amylea.com.my

Amylea Azizan said...

Nas,terima kasih sgt2 sbb menghargai pinjaman Allah ni..i promise i akan sentaisa memperbaiki diri and buat lagu2 insyALLAh yg lebih baik.. masih belajar belajar lagi.. baru sgt.. byk errors lah..huhu