Saturday, May 16, 2009

...Amylea Independent...

Recently ada org chat dkt www.amylea.com.my..
Nak kan saya beeri penjelasan tentang status yg sy bawak skrg..
Well here we go, i signed with Maestro Talent N Management in 2005,sebelum bermulanya prelude konsert ketika itu,adalah untuk 3years optional one..semua sekali 4 tahun
dan kontrak tu sepatutny aberakhir pada bulan ogos tahun ni,2009.

But tiba2 Maestro pun sperti yg sedia maklum,dh pun menutup kedainya,masa tu i am still in One In A Million lagi..secara tak langsung.. i am not tight up with any management anymore.. except the album Selepas 3( s3) yg ada sangkut paut dgn Astro juga.

Now i am with satu team independent yg di namakan "The Republic" basically now i have two managers working together with me,one is my good friend yg pernah juga manage me dulu,James Wong.. and one is Redha Fahmy.,who is well known in the industry and also ex manager pada Liza Hanim.

So we are working now as a team,and work hard to make Amylea a better artist in the industry.
Setakat ini.. i am happy juga.. cuma a bit stress. baru jer 2 minggu keluar dari OIAM so many things to do and so little time.. jadi sebab tu lah i mmg need sgt2 support sebaik mungkin dari all my supporters...

especially the Bangkok Jazz showcase..( that one i will write again)

Skrg ni konsep yg i want to bring is Amylea and band,actually sebelum ni pun dh lama cita2 nak buat cmtu tapi tak kesampaian.. harapny athis time around akan menjadi.. dgn kawan2 baru yg sgt2 berbakat.. hopefully my dream will come true. AMINN

2 comments:

Alia said...

it took me 5 tymes reading it to understand your metaphore explaining d song...fiiuhhh..terlalu ally macbeal sgt d metaphore..

Qytten

My_Dark Passenger said...

minat sangat dengan kak amylea..time af dulu saya vote tau...huhu