Saturday, June 20, 2009

aku dan mimpi mendaki..

Ari ni sbenarnya sgt berdebar debar sudah 3 minggu aku dan mimpi di muzik2 mcm mimpi saja..
and i was almost convince that it will not be in the charts lagi dis week..
seram sejuk bila start muzik2 tadi..
when they talk about ke carta 20-15 i dh takleh duduk diam.. 20 bukan 19 bukan 18 bukan 17 bukan waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
confirm outttt

but then bila tgk carta akan tiba no 15 rasa lega..no 11 aku dan mimpi??? waahhh kecoh satu umah! my mum kecoh..... and my father yg tgk tv dlm bilik terus kuar .. tuhan.. 2 org paling aku cintai dalam dunia ni senyum bangga...aku suka expression muka diorang.. tak jemu2 setiap kali diorang wat muka camtu.. either bila lagu aku di nominasi lagu masuk radio..masuk tv masuk majalah akhbar.. muka yg diorang wat tu sgt superb.. heeee



thank you to all ppl yg support lagu 'aku dan mimpi'!! harap dpt excel lebih jauh..(ucapan mengalahkan org yg dpt g AJL hahahaha but i am proud sbb i am nobody..

million thanx.....

9 comments:

romi flizz said...

i hope lagu amylea dpt masuk ke semi final AJL dis year..mane tahu kan..ade rezeki dpt ke final..
siapa yg tak rasa bangga kan bile karya sendiri diiktiraf kan..
anyway all da best amylea..

Amylea Azizan said...

romi, thank u so much!!.. AMINNN<>
harap2 tu bukan saja aku dan mimpi tapi i ada harapan jugak utk 'akan tiba' ..........
moga thn ni satu langkah yg besar for my future huhuhu

asmahcakescookies said...

amylea,who said u are nobody you become a glitter somebody ,he he with a good lyrics and a good song compose .i really hope that u will go to ajl .he he .rini pun gembira when ur song dok no 11.i tumpang happy 4 u amylea

Amylea Azizan said...

hey,,thank u so much dear,
i take ur kind words as my encouragement.. terima kasihh yeaaa

awok said...

mylea..ai dah vote kat muzik2...
tp tatau asal lambat sangat nak naik carta...haiyohh...
sib baik tak terkuar kan..

Amylea Azizan said...

awok..
tq sgt2...mmg susah sikit nak naik.. tapi asalkan dpt stay dan bertahan itu pun dh cukup bagus giler..
i tak pasti cmne format diorang thn ni tapi cam thn2 lepas.. have to stay at least 13 minggu dalam carta baru layak ke separuh akhir dalam penjurian.. ntah la how it goes kita sama2 doa jer la..
hopefnully bila video dh siap akan membantu lagu ni ryte?

NY (: said...

kak amylea, I know u LOVE Michael Jackson so MUCH so I hope akak sabar and and I'm sad too but lets just pray and may Allah will bless his soul...
:')

iYda Juhar said...

wah. akhirnya jumpe jugak blog ini. hahha

Leianna said...

Hye Kak Amylea,

Thanks for the comment at my blog. Well, thanks for having a view of my blog.

Lagu Aku dan Mimpi tu macam - magik!

That's all that I can say..

:)