Saturday, June 6, 2009

.....malam yg sungguh istimewa..

230 ptg..

i stress sbb knowing half of a dozen tak dpt dtg..tapi its ok.. Ya rabbi mmg sgt la gementar mcm nk luluh jantung takut sgt2 things wont go well,

Tiba di Bangkok jazz..


musisi2 sedia di atas stage tgh sound check ,..a.rghhhh nebes..
when everything set on stage.. i start with akan tiba then with rizu bukan cinta..nk rehearse byk2 lagu tak boleh sbb masa tak cukup.. its almost 5 dan i kena ada balik kat bangkok jazz before 7 sbb dh janji dgn tajul (from Hai!)for interview dan photoshoot.
bergegas ke umah james Iman Ali dah siap tunggu bersama sama berus2 nyer.. FlAVA pun ikut sama bersiap di umah james..

dah siap2 tu terus ke bangkok jazz.. i am so nervous giler sbb dress yg seksi giler waaaahhh.. amir luqman's dress yg mmg cantik tapi i ni yg rasa sgt seksi wawawa...but we plan to salin baju lain for perfomance disebabkan tak sempat i naik stage dgn baju yg sama.. oopppsssss.

Habes sumer2 photoshoot,terus ke meja yg sgt special to me..iaitu 8tv production Oiam3.. ya ALLAH sungguh sungguh terharu to have them coming so early.. i miss them like crazy..anusha,kana,howie,monkey bone edris, after a while our producer kiedd and beloved kind wife pun sampai,arghhhh arghhh.. i am crazy about this people.. i think i am getting all fanatic about 8tv now.. hahaha sampaikan citer cina pun nk bukak niii!!!

actually so many little things yg berlaku2 sekitar sebelum show.. tapi utk tidak membosankan diary sendiri i will skip those part heheh..

Malam2di bangkok jazz i have so many people yg i look up to di situ..
1st nite
abg afdlin shauki yg duduk di tengah2 halaman..betul2 depan stage..wow seriously cam nk mati bila tau dia jejakkan kakinya semata mata for my showcase..doa yg termakbul oleh tuhan..best giler dpt berbicara dgn dia malam tu,the 1st time aku actually talk to him dgn begitu byk perkataan sebelum ni nk ckp hai kat dia pun kena rehearse..such a good feeling bila nyanyi' bukan cinta (lagu ciptaan beliau) dgn Rizu dan dia tersenyum ngan topi dia hehehen

mcm disebut di atas..geng2 8tv..
,nine,rizu( weii sgtbest org2ni) aweera pun ada..AUDI Mok...nikki..all media yg menghargai amylea..terima kasih
Malam kedua my hero Aubrey Suwito!and wife,,Kak JUITA JALIL..i cant thank more..and jemputan2 dari myspace and facebook wow korang rawkssss!!! special thank you pada my supporters yg i hargai.. Bayieng~ terima kasih for the ultimate support for being there fro both nites!!! tq for everything..
Kematz.. tanpa jemu menyokong.. eeeessshhhh tq dear,
iam sorry klu i tak sebut nama2 u guys kat sini but trust me.. i appreciate it so much
Ouh heyy..


Kedua2 malam ini sungguh bermakna dalam hidup amylea azizan..

satu thank u pada seseorang yg percayakan ari ni akan berlaku sebelum sesiapa pun percayakannya ialah En Kaer Azami.. Kaer..thank u for the faith.

2 comments:

SyuhadaJohari said...

alamak!!!
ruginya tak g!!!! :(
busy la kak amy.... adoyy.
bila nak buat lagi?

Amylea Azizan said...

tatau bila akan buat lagi..
depends dgn permintaan org.. huhu