Wednesday, June 3, 2009

Sepanjang ari ini...2nd of june

waaaa lambat...!!!
terbangun lewat and terkejar kejar ke RTM> nasib baik sempat alahai.. rasa cam bersalah sgt!
anyway semuanya berjalan lancar.. :)
nyanyi dua lagu lepak dgn crew jap then chow balik umah.. untuk photoshoot dgn Kosmo! yang insyALLAH kuar jumaat ni..thank kak liza!
Photoshoot pertama with my mum..haihhh mmg susah nk suruh dia buat benda2 ni semua dia mmg tanak..tapi ntah la kali ni pujuk cam ok pulak dia.. only dat dia ckp dh serik sbb tak reti nk posing2 tu semua hahaha.. padan muker mama..sbb salu cam tanak sgt then kali ni kena kaw2 kena pulak photographer adventurous abg zul yg bukan main lagi nk amik mcm2 aksi hahah.. fun!

Selesai berfoto.. terus interview sambil selang2 tu alia call yer lah nk confirmkan transportasi nk ke UITM tgk dia grad.. calling2 best friend i masa sekolah sama2 ngan alia dulu gak.. satu taman,satu bas and mmg forever and ever duduk sebelah2.. klu naim naik dulu dia jaga seat klu i naik dulu i jaga la.. mmg walk together masuk sekolah and balik pun sama.. we're very close and alhamdullilahh.. berkawan sampai skrg.. excited gak nk jumpa naim dh lama giler tak jumpa..
....6 tahun eh.. me alia,farouk n naim kenal.. perghhh it seems like yesterday jer abes PMR..


Bergerak lah i ngan naim ke UITM nasib kakak naim tu lecturer kat sana so sempat g curik(pinjam) sticker kakak dia untuk masuk ke sana.. yerlah kononnnyer dapat la parking dekat sikit ngan dewan tuhhh

sampai sana ingatkan dh nk kuar.. pas2 lama giler tunggu!! kitaorang sampai dalam 2pm.. tapi alia kuar dari dewan 545! boleh? hehehhehe.. siap beli bunga dan tukar bunga lagi.. waaaahhhaaa
naim n me spend berjam jamtogether dalam uitm heheheh.. makan la,.minum la.. tawaf laa..amik gambar.. makan minum. tawaf sekali lagi..mengisi masa lapang sampai sakit kaki..

dari uitm. i got to cancel other stuff untuk spend time dgn alia and naim tapi dh janji dgn fify untuk jumpa aizat..so takperlah deal2..jumpa la kat cap square.. cuz aizat nk tgk gig kat situ..around 10.. so kami bertiga g tgk wayang alia belanja yeahhhh...
we watched 'monsters Vs Aliens... best kelakar.. but sumhow i rasa cam ada citer dreamworks yg lebih kelakar lagi kot.. ntah.. but i enjoyed the movie..


Then abes jer citer terus turun ke Urban Attic.. jumpa fify n aizat.. discuss punya discuss i think we manage to get a song from aizat.. but kawan aizat punya actually.. highly recomended.. and after we talk it out and i pun dh listen to the song three times.. i am sure with a suitable arrangements its a good stuff trust me..
now tgh cari perfomance fify yg terbaik utk composer ni dgr..harap2 everything goes well for my little sister....AMINNN

4 comments:

Ayu Candy said...

amylea
best gak baca ur blog
hehe
klw i jumpe, dr dulu lg i jd ur follower
eh btw, uitm mane eh kwn u grad tu? =)

Amylea Azizan said...

yg grad tu kwn baik i dh lama.. diploma in science.. dia same school with me and close dari dulu lagi huhu

Ayu Candy said...

no. i mean.. which uitm? uitm shah alam ke? uitm kedah ke? =)

Amylea Azizan said...

uitm dia dulu kat sabah kejap then perlis..last convo kat shah alam