Tuesday, July 21, 2009

still surviving and trying to strive..

LOOKING BACK,
begitu byk rintangan i have gone thru sepanjang 4 tahun ogos ini,
Setiap kali ogos,i will remember the nite kami 'dilepaskan' dari akademi fantasia..the promises and the dreams.....

yea,that time byk betul things going thru my 19 year old head,tapi tak tahu langsung bagaimana nk execute benda2 tu..and i have no idea it was not an easy ride..NOT AT ALL.

my walk was so long yet so much that i gain, i akan muhasabah diri tiap kali tibanya bulan 8 ni,apa yg i got thru out another year,dan alhamdulillah tahun ni menggembirakan biarpun tetap ada duka nya.

i guess thn ni merupakan thn pertama utk betul2 maju ke depan,i trust i wont forget how tough it is,and rasa gembira jugak dgn apa yg dpt diperoleh selama ni,biarpun sedikit... mmg betul pepatah mat saleh tu..'bittersweet'

bila kita lalui byk kepahitan.. kemanisan yg sedikit pun rasa bertuah,..then mybe tuhan tu syg kan umatnya diberi begitu byk kesakitan supaya kita sukar melupakan furthermore akan lebih hargai kehidupan,

i am moving towards another phase lagi this year.,..i am going to record my 2nd album dalam masa yg terdekat...terima kasih pada semua yg memberi impak in my year this time,..you are keeping my music alive!

million love,

4 comments:

Rizal said...

semoga berjaya amylea, mungkin 1st album, orang kata amylea yang sedang mencari identiti, tapi untuk 2nd album, amylea kasi pecah!! tunjukkan amylea one in a million yang sebenar.

NoraJoey said...

jangan pernah mengalah..n good luck oke...

mYn Samsuddin said...

setuju dgn rizal..anyhow i suka la lagu penghibur hati...hehehe..

Amylea Azizan said...

thank you rizal,nora,and myn..
i am so lucky to have ppl yg support me...
i am going to do the best that i possibly can utk album ni..
all the songs i wrote mmg special sgt to me.. and m trying my best so that it will be special to everybody jugak.. insyALLAH...
myn, lagu penghibur hati yg dh siap arrange lain giler,i hope u will like it.. akan letak di myspace for preview ....comingg sooon