Monday, April 11, 2011

HIM ...2

Kisah cinta sy ni mmg sgt panjang..i am not sure cmne i akan tell the story inch by inch kedepan ke blkg with flashback ke tidak..but i will try my best to make whoever read this can get the feel yg sama like me,.cwahhh..
Love is amazing..not just any love..that love yg u know..'ni lah dia'.....

Remember i've told u kisah 'Akan Tiba' the song that i wrote for Rona Roni Makaroni?...Yea i told about the song,lyrics,how its made..the recording..but there's another story..an angle that probably been told but never been written openly about..huhuhu~

Yea..Farouk was there..persahabatan yg terjalin antara kami sejak VMY..was on and off..sbbnya..dia sgt misteri..ada sesuatu ttg dirinya yg sgt rahsia...sejak kenal dia..dia kejap ramah kejap sombong..tak masuk akal bila dipikirkan..lepas VMY tu me and FLAVA ada buat show bersama..masa tu i sedar dorang ni bagus rupanya..talented sgt cuma masalah dalaman dan terlalu peribadi utk diceritakan..
anyway...

Farouk was mysterious..silent..'away'...dalam hati ni asyik bertanya..'apa ada dgn farouk dong'..
dia tak pernah ceritakan apa2..instead dia just on off with me..kdg he called and we can talk for hours..tapi ada time..dia cam benci kt i.. heran..
sbb terlalu kerapnya dia nyer mood swing..i pernah tnya dia..'u ni kenapa'? kejap ok kejap x..dia ckp 'biarlah..bukannya jejas pape pun..he meant our frenship ni sementara..after dis mesti dh tak rapat lagi..dia tak suka nk close2 sgt nnt dia nyampah lak with me if me and FLAVA dh tak rapat lg masa akan dtg (lebih kurang gitu la maksud tersirat beliau)

Thus i said... u know wut.. "i takkan give up utk berkawan dgn u,wpun anggapan dia cmtu towards me( tp pada dasarnya apa dia ckp tu sgt betul...artis/selebriti etc berkawan mmg bermusim..adala yg mmg bff smpai bertahun tahun..tp mostly bermusim..bila dh kerap show/berlakon bersama mmg close giler..pastuh..senyap ..masing2 hang out dgn org lain pulak..thats lumrah..but i keep telling him..
NO..i kwn ikhlas..and i takkan give up dgn u..tak akan..u xyah percaya pun xpe..sbb i akan buktikan jgk nnt...
that was.. 4 years ago...


AKAN TIBA...

When i wrote akan tiba..FLAVA pun ada satu version..version R&B.. masa ni..Farouk kena demam campak..kesian sgt kt dia..i care bout him..tp masa ni dia rasa i care about everyone..diri dia xde special mana pun..tp..seriously..mmg walaupun i ni masa tu jenis care pada semua org...ttp utk org yg nama Farouk ni lain..lain sikit..bukan cinta pun masa ni...bukan istimewa..ttp..lain...tiap kali dia tgk i masa time ni bila pikir blk..renungan dia dalam..jauh..tapi kosong...

ni gambar kami masa buat photoshoot utk cover Akan TIba. blh nmpak lagi kesan campak..masa ni badan dia panas..but still standing doing this all for me..thank u..and lagi terharu..
gambar ni dia buat as dia nyer profile pic for myspace(time ni takde fb lagi)

^ ^

to be continued....

No comments: