Tuesday, April 13, 2010

PATUNG


Wow..
serius sejak 9bulan lepas i takde langsugn mood nk tulis..ari ni nk start dgn apa pun tatau but i just start to write again lah..memandangkan i have things to tell ppl about :)

I have been working on my single - Patung yg telah pun di preview di fanpage Fb..
Booking cd pun telah dibuka disana..

i have been also working with lyrics dan lagu..
and produce my own artist..
cant wait to share more..

5 comments:

Rizal said...

teruskan menulis yer amylea.. i support u

Amylea Azizan said...

thank u rizal..
lama gile tak tulis tak sangka u ada membaca :)

DANNY GOH said...

Support u 4evar !!! GAMBATTEH AMYLEA !!~

mazeermohamad said...

salam~ aii kak! follow u~ erm~ kalo lah akak dapat follow saya balek~~ saya x banggaaa~~ x, saya xkan banggaaa~~ \(^oo^)/ <----kembang idung macam neyh je! :'P

mazeermohamad said...

adeyh! sori, hampir telupa! saya juga antara die hard fans akak! hehehe! wa sokong lu! yehaaaa! chayo3!!